Det är långt till våren.

Ja precis nu är det väldigt långt till våren och är man som mig som inte brinner för isfisket så får man stilla abstinensen med att kika på nya trevliga prylar eller bara surfa runt och läsa sig till nya ideér och tekniker.

Båten har äntligen kommit hem iallafall, det var inte så farligt som det verkade, de bytte två packboxar sen var det tätt och motorn fick samtidigt en ordentlig genomgång.

Så nu påbörjas den långa vintern i garaget med vissa uppdateringar och genomgång av allt som finns, batterier får sig en koll, elen skall ses över tänkte jag och sen blir det en ordentlig polering i vinter.

Det finns givetvis vissa planer på uppdateringar men det får jag återkomma till under vintern.


Jag trillade över en trevlig sida idag, Lure Action – video på beten finns det undervattensfilmer på ett gäng olika beten, så man verkligen ser hur dessa beter sig när du fiskar hem de.

Det är även lite info om betets uppbyggnad, vikt och längd mm.
Väl värt ett besök tycker jag.

Sen får ni absolut inte missa att spana in den femte upplagan av Fly vs Jerk. Denna gång är upplägget att man kör i lag och i två båtar. En båt med flugfiskarna Niklaus Bauer and Thomas Søbirk och en båt med spinnfiskarna Stefan ”Trumman” Trumstedt och Claes ”Svartzonker” Claesson. De två lagen får fiska i vilket vatten de vill över hela Sverige, men det är tidskrävande och slitigt att åka långt.

Denna femte tävling kommer uppdelad i flera filmer som släpps varje vecka, här nedan är den första med dag ett av tävlingen:



För er som missat denna helt fantastiska film från Freewater Pictures  så tveka inte att lägga 40 minuter på denna å bara njut av glädjen som sprids av stor gädda.



Skitfiske på er alla.


Kommentarer